QUÉ US OFERIM?

 

La intenció és que els alumnes prenguin consciencia de l’entorn acústic que els envolta i sàpiguen millorar les practiques quotidianes que contribueixen a la contaminació acústica. Mitjançant explicacions teòriques i pràctiques s’explicarà als alumnes:

  • Adonar-se que sentir ens permet interpretar el món
  • Desenvolupar el gust pels sons naturals i el rebuig al soroll
  • Descobrir i analitzar els sons i sorolls al menjador i el pati
  • Cercar i proposar solucions per reduir el soroll
  • Avaluar la reducció dels sorolls i l’avantatge de fer-ho

 

Considerem aquest taller com una manera de treballar amb l’alumnat el so i el soroll des del punt de vista sensorial, físic, d’hàbits i d’afectació a la salut. Aquest taller és rellevant des del punt de vista ambiental ja que ens permet comprendre en quina mesura el so és un element contaminant.Al llarg del taller insistim als alumnes en la importància del sentit de l’oïda i centrem l’atenció en tot el que sentim al voltant per entendre el funcionament d’aquest aparell sensorial.

Valorem quins efectes té el so sobre nosaltres. Mesurem el soroll al barri i el comparem amb els nivells acústics recomanats per l’Organització Mundial de la Salut. Discutim sobre els efectes nocius de la contaminació acústica per a la salut i animem l’alumnat a proposar possibles solucions.

 

 

Para més informació, consultin directament amb nosaltres:

info@nc-acustic.com