NC Acústic es una consultoria que neix amb la missió d’assessorar i aportar solucions a les problemàtiques de contaminació acústica, el control del soroll i les vibracions i la Termografia Infrarroja, en relació a la normativa actual i legislació vigent de forma innovadora i amb alta qualitat tecnològica.

L’objectiu principal de NC Acústic és el de garantir solucions concretes i viables a qualsevol problemàtica relacionada amb el soroll i/o vibracions i l’aïllament tèrmic en general. Dirigeix els seus serveis principalment a: locals d’oci i restauració, promotors d’obra civil, arquitectes, indústries, hotels, empreses audiovisuals, ajuntaments i al Consell Insular de Menorca.
Els punts forts de NC Acústic són principalment la innovació, qualitat, professionalitat i l’ús de les últimes tecnologies existents al sector.

• Professionalitat: La realització de projectes per part d’enginyers titulats i amb una àmplia experiència en el camp de l’acústica i les vibracions.
• Qualitat: L’eina més efectiva per garantir que els nostres serveis satisfan les necessitats del client és el control i assegurament de la qualitat.

El principal avantatge que oferim és la capacitat d’adaptació a les necessitats concretes del client així com l’oferta de solucions a mida.